Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

8 weekse Mindfulness training voor medisch specialisten

17 februari 2022

Start:        donderdag 17 februari 2022 van 19:30 -21:30 uur
Data:        17 - 24 februari, 10 - 17 - 24 - 31 maart, 7 - 14 april 2022
Locatie:    MECC of Oxfordgebouw

Ontwikkel mentale veerkracht en krijg meer werkplezier.

Een mindfulness training is effectief voor het leren omgaan met stress en het verbeteren van de mentale gezondheid. Na het volgen van een  mindfulness training ervaar je meer tevredenheid met het werk en meer werkplezier.  Het draagt bij aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mindfulness training = Aandacht trainen

Tijdens deze wetenschappelijk onderzochte 8 weekse mindfulness training leer je om meer met de aandacht in het hier en nu te zijn. En om zonder oordeel en vanuit een vriendelijke houding te kijken naar wat er is.

Hoe ziet een mindfulness training eruit?

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur.  Tijdens de training komen verschillende thema’s aan bod en daarnaast gaan we oefenen. Je krijgt oefeningen mee voor thuis en op het werk. Dit vraagt ongeveer 30 min per dag.

Omdat de training dus niet zozeer om kennis overdracht gaat, maar om ervaringsgericht leren, is de training ook uitstekend te doen na een drukke werkdag.  Deelnemers ervaren de training als ontspannend en rustgevend, een moment om naar uit te kijken in de week.

Praktisch: Het is belangrijk om alle bijeenkomsten te volgen, zeker de eerste en de laatste.  Als je meer dan 1 bijeenkomst niet kunt, is het beter de training op een later moment te volgen.

Je ontvangt helaas geen accreditatiepunten voor deze training. Het betreft hier geen docentprofessionaliseringstraining. 
Inschrijving gaat via de OOR ZON website te weten www.oorzon.nl/trainingen.

Deadline inschrijven: 11 februari 2022

Voor meer informatie m.b.t. Mindfulness klik hier

Sluit de enquête