Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Pélerìn Symposium 2022

5 oktober 2022

Geachte arts-assistenten, arts-onderzoekers en semi-artsen,

Namens de Pélerìn Commisie 2022 willen wij jullie uitnodigen voor de 27e editie van het Pélerìn arts-assistenten symposium dat op woensdag 5 oktober 2022 zal plaatsvinden. Meer informatie over het thema alsook de “Call for abstracts” volgt binnenkort.

Afgelopen editie heeft in een hybride setting plaatsgevonden met ludieke en originele filmpjes die inmiddels gezamenlijk al duizenden keren bekeken zijn. Met de onderstaande commissie gaan wij ons uiterste best doen om ook dit jaar weer een leuk evenement te verzorgen, fysiek dan wel virtueel.

Het bestuur van de Pélerìn Commissie zal ook dit jaar weer bestaan uit een gevarieerde groep afkomstig uit verschillende vakgroepen, te weten Michelle Bosman (Maag-, darm- en leverziekten), Tim Brokken (Kindergeneeskunde), Karlijn Demers (Chirurgie/Maag-, darm- en leverziekten), Maud van Dinther (Neurologie), Lars Hillege (Chirurgie), Roxanne Ploumen (Chirurgie), Quirien Robbe (Radiologie). En ook dit jaar weer onder begeleiding van dr. Jan-Willem Sels (Cardiologie/Intensive Care).

Wij kijken er enorm naar uit om er weer een mooie editie van te maken! 
Voor meer informatie zie ook onze website www.pelerinsymposium.nl of volg ons via Instagram, Facebook en LinkedIn. Houd de site en de mail goed in de gaten, snel volgt meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Karlijn Demers en Lars Hillege
Public Relations Pélerìn arts-assistenten symposium 2022
 
_______________________________________________
E
symposium.pelerin@mumc.nl | W www.pelerinsymposium.nl

 

Sluit de enquête