Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Agenda

Pluslunch 'Duurzame zorg'

29 september 2021

Gastsprekers: Drs. Freek de Kort, AIOS Anesthesiologie Amsterdam UMC, locatie VUmc en lid van de groene werkgroep De Jonge Specialist
Doelgroep: A(N)IOS
Locatie: L. Brans Brabant Cour, ingang via Verheylaan
Datum: woensdag 29 september 2021
Tijd: 12.00 tot 13.00 uur

De Pluslunch gaat weer fysiek van start!

Wij zijn heel blij te kunnen mededelen dat de Pluslunch weer fysiek van start mag gaan, dan wel in een aangepaste vorm volgens de regels van het RIVM.
De pluslunch zal als vanouds gaan plaatsvinden in de Lou Brans Brabant Cour. 
Let op: er zijn maximaal 40 zitplaatsen beschikbaar, inschrijven kan via www.oorzon.nl. Aangezien er maar een beperkt aantal personen aanwezig mogen zijn, zijn wij genoodzaakt voorlopig enkel A(N)IOS toe te laten. Andere geïnteresseerden kunnen de Pluslunch digitaal volgen, klik hier voor de deelnamelink.

De Pluslunch is een maandelijks onderwijsmoment voor alle artsen (niet) in opleiding binnen het MUMC+. De Pluslunch van 29 september a.s. staat in het teken van ‘Duurzame zorg’ waarbij  Drs. Freek de Kort, AIOS Anesthesiologie UMC Amsterdam en lid van de groene werkgroep van De Jonge Specialist, een presentatie komt geven.

De Pluslunch is een onderwijs moment tijdens de lunch welke maandelijks plaatsvindt, noteer dus ook alvast de volgende data in uw agenda:

  • 27 oktober 2021
  • 24 november 2021
Poster Pluslunch 29 september 2021
Sluit de enquête