18 april 2018

Symposium Doelmatigheid van Zorg 2018

Doelmatig leren denken en handelen is cruciaal voor de best mogelijke kwaliteit van zorg tegen verantwoorde kosten. Hoe komt het in uw opleiding aan bod? Op het Symposium Doelmatigheid van Zorg 2018 gaat u aan de slag voor doelmatigheid van zorg in uw opleidingspraktijk.

U krijgt presentaties, opleidingsvoorbeelden en handreikingen. Tijdens de parallelsessies laten aios zien hoe soms kleine verbeteringen grootse resultaten kunnen hebben. Tijdens de praktische workshops in het avondprogramma kunt u zelf aan de slag. Ook wordt de ‘Doelmatigheidsprijs 2018’ uitgereikt aan de aios met het beste initiatief om de zorg doelmatiger te maken.

VOOR WIE?
Het symposium is gericht op iedereen die betrokken is bij de geneeskundige vervolgopleidingen & doelmatigheid van zorg hoog in het vaandel draagt, met vooral aandacht voor aios, (plaatsvervangend) opleiders en leden van de opleidingsgroep.

DOELMATIGHEIDSPRIJS 2018
Innovatie en creativiteit zijn noodzakelijk voor vooruitgang. De frisse blik van aios is daarbij onmisbaar. Hoe hebben zij zelf bewustzijn gecreëerd op het gebied van doelmatigheid en de kosten van de zorg? Het Bewustzijnsproject en OOR Leiden nodigen aios uit om hun initiatieven voor doelmatiger zorg te presenteren en daarmee kans te maken op de Doelmatigheidsprijs 2018. De prijs wordt uitgereikt tijdens het symposium.

KOSTEN
Deelname is kosteloos. Wel dient u zich vooraf aan te melden via www.bewustzijnsproject.nl/symposium2018. Bij afwezigheid zonder afmelding zijn wij genoodzaakt om € 100 in rekening te brengen.

Klik hier voor meer informatie en het programma.