Call for abstracts - deadline indienen abstract verlengd

Pélerìn arts-assistenten symposium: woensdag 5 oktober 2022
De deadline voor het indienen van een abstract is verlengd naar WOENSDAG 22 JUNI 2022, 23:59 UUR.

Geachte arts-assistenten, arts-onderzoekers en semi-artsen,

De deadline voor het indienen van een abstract is verlengd naar WOENSDAG 22 JUNI 2022, 23:59 UUR.

Hierbij de oproep om alsnog een abstract in te dienen, mocht u dit nog niet hebben gedaan. Het indienen van een abstract kan via het online formulier, te bereiken via deze link. Meer informatie over het indienen van abstracts kunt u vinden in de richtlijnen op de website www.pelerinsymposium.nl.

Het jaarlijkse Pélerìn arts-assistenten symposium is dé mogelijkheid voor arts-assistenten, arts-onderzoekers en semi-artsen om wetenschappelijk onderzoek, verricht vanuit het Maastricht UMC+, onder de aandacht te brengen.

De 27e editie zal dit jaar op woensdag 5 oktober plaatsvinden. Tevens zal een interessante gastlezing worden verzorgd door Ernst van der Pasch over de dokters van de toekomst. Alle arts-assistenten, arts-onderzoekers en semi-artsen kunnen een abstract indienen, welke zal worden beoordeeld door een jury, bestaande uit stafleden van de verschillende klinische specialismen. De beste presentaties worden tijdens het symposium beloond met respectievelijk de Pélerin Wetenschapsprijs en Pitchprijs. Semi-artsen kunnen meedingen naar de Pélerin Semi-arts prijs.

Met vriendelijke groet en alvast bedankt voor jullie inzet,

Namens de Pélerìn Commissie 2022,

Karlijn Demers en Lars Hillege
Public Relations Pélerìn arts-assistenten symposium 2022
_________________________________________________
symposium.pelerin@mumc.nl | www.pelerinsymposium.nl

Poster Pélerin Symposium
Sluit de enquête