22 december 2020

WeCare4U: vanaf 4 januari dagelijkse meditaties

Een virtuele plek waar kalmte en rust is….

Door de covid-19 crisis is de werkdruk in de zorg enorm toegenomen. Je kunt meer stress ervaren of je angstig en onzeker voelen en het kan dan moeilijk zijn om rust te vinden. Maar juist in tijden van stress en hectiek is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en rust in te plannen. Want alleen als jij goed voor jezelf zorgt, kun je goed voor een ander zorgen.

Vanuit de MUMC+ Academie is, in het kader van duurzame inzetbaarheid, een mooi nieuw initiatief ontwikkeld: WeCare4U. Vanaf 4 januari 2021 kun je dagelijks een half uur online live mediteren, van 20:30-21:00 uur. Laat je inspireren door de ervaren meditatie begeleiders vanuit Compassionate Care & Mindful Medicine. We hopen je hiermee te ondersteunen bij het vinden van rust en kalmte. En zo bij te dragen aan jouw vitaliteit en veerkracht. Een mooi cadeau voor jou in het nieuwe jaar!

Voor wie?
Alle medewerkers van het MUMC+ kunnen meedoen. Ervaring met meditatie of mindfulness is niet noodzakelijk. Probeer het gerust een keertje uit. Je kunt elke dag meedoen of af en toe, afhankelijk van jouw behoefte.

Wanneer?
Vanaf 4 januari dagelijks van 20:30 – 21:00 uur.

Hoe doe ik mee?
Je schrijft je individueel in via https://ccmm.care/index.php/organisaties_icc/ met de volgende MUMC+ kortingscode: MUMC_ICC21. Hiermee kun je een half jaar lang kosteloos deelnemen aan de Compassie Community.

Kijk voor meer informatie over de dagelijkse meditaties en de andere activiteiten, zoals lezingen en webinars op www.ccmm.care

Heb je nog vragen over meditaties of mindfulness, stuur een mail naar mindfulness@mumc.nl.

WeCare4U!

meditatie

Kijk hier voor meer informatie m.b.t. duurzame inzetbaarheid.