Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Verpleegkundige Vervolgopleidingen

Kies je eigen loopbaan als verpleegkundige
Er zijn meerdere mogelijkheden om je loopbaan als verpleegkundige in te richten. Als je het diploma verpleegkundige hebt behaald, kun je je namelijk specialiseren. Na een vervolgopleiding kun je bijvoorbeeld gaan werken als intensive care verpleegkundige, ambulance- of kinderverpleegkundige.

De Maastricht UMC+ Academie is een CZO-erkend opleidingsinstituut met een veelvoud aan verpleegkundige vervolgopleidingen en bij- en nascholingsprogramma's. Veelal in samenwerking met de zorginstellingen uit de OOR ZON-regio. Het aanbod is verdeeld in de clusters acute zorg, chronische zorg en vrouw & kind. In de Maastricht UMC+ Academie kun je vrijwel alle CZO-erkende verpleegkundige vervolgopleidingen volgen en ook niet CZO-erkende opleidingen. CZO staat voor College Zorg Opleidingen, een erkend keurmerk.

CZO erkende verpleegkundige vervolgopleidingen:

Niet CZO erkende verpleegkundige vervolgopleidingen

Meer informatie

Prijslijst VVO '21

Onderwijs- en examenregeling (OER) '21
- Addendum 1: verzuim/afwezigheid
- Addendum 2: planning

Studiegids VVO '21
- Addendum 1: digitaal onderwijs

Meer weten?
Voor inhoudelijke informatie met betrekking tot de verpleegkundige vervolgopleiding kun je contact opnemen met het secretariaat van de Academie Zorgopleidingen: T 043 387 2100 (keuze 4) of E academie.zorgopleidingen@mumc.nl

Bijgevoegd het inschrijfformulier.

Sluit de enquête