MUMC

De SanaCoach is een online omgeving die u en de zorgverlener ondersteunt bij het stimuleren en uitvoeren van adequaat zelfmanagent.

Met de E-Health applicatie SanaCoach Hartfalen kunt u via de Academie voor Patient en Mantelzorger een scholing volgen omtrent het aanmelden en gebruik van de Sanacoach.

U leert  meer over hartfalen en hoe daar beter mee om te gaan. Ook kunt u eenvoudig en veilig communiceren met uw zorgverleners. De behandelaar kan u op afstand volgen en indien nodig actie ondernemen. De SanaCoach Hartfalen zorgt er op deze manier voor dat de kans op ziekenhuisopnames kleiner wordt en dat u minder vaak naar de poli hoeft.

Met de SanaCoach kunt u periodieke gezondheidschecks uitvoeren, een spreekuur voorbereiden, een bewakingsmodule aanzetten als klachten verergeren, kenniskuren volgen, advies krijgen en vragen stellen aan uw behandelaar. Tevens kunt u samen met uw behandelaar uw individueel zorgplan samenstellen en volgen. U krijgt via e-mail of via de SanaCoach app een bericht als er in de coach iets voor u klaar staat.

Sluit de enquête