Medische vervolgopleidingen

Wij helpen je een stap vooruit!
Dr. Helen Mertens

Welkom! Jouw start in het Maastricht UMC+ is een grote stap voorwaarts. Natuurlijk allereerst voor jezelf, maar ook voor onze organisatie. Wij worden graag geïnspireerd door de ervaringen en ideeën die jij meebrengt en die ons aanzetten tot verbeteringen in de directe patiëntenzorg, in de organisatie daarom heen of in jouw opleiding.

Samen met jou zelf, het team van je opleiders en de Academie voor Medische Vervolgopleidingen, voel ik mij verantwoordelijk voor jouw werkplezier en de kwaliteit van de opleiding. In het Maastricht UMC+ zijn talrijke mogelijkheden. Samen nemen we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de stap die jij zet, een stap vooruit is.

Regelmatig spreek ik daarom met  het bestuur van jullie arts-assistentenvereniging. Over jullie bevlogenheid en over belangrijke  thema’s als duurzame inzetbaarheid, coaching of intervisie. Zoveel als mogelijk geven we gehoor aan jullie wensen. Zo verbeteren wij bijvoorbeeld de ICT en is er onlangs een nieuwe arts-assistentenkamer  ingericht. Daarnaast biedt de Raad van Bestuur de assistenten maandelijks de Pluslunch aan.

Laat horen waar het beter kan. Blijf positief kritisch: de beste opleiding maak je zelf! Profiteer van alle opleidingsmomenten en de mogelijkheden om jouw opleiding speciaal te maken. Zoek die op, benut de individualisering van de opleiding, word lid van een ziekenhuis- of stafcommissie of doe mee aan onderzoeks- of doelmatigheidsprojecten. En laat vooral weten waar de Raad van Bestuur daarbij kan ondersteunen. We zijn blij dat je er bent!

dr. Helen Mertens,
lid Raad van Bestuur

Sluit de enquête