Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

COC - Zorgopleidingen

Vertrouwenspersoon COC Zorgopleidingen

Mijn naam is Ine Hilderink en ik ben vertrouwenspersoon voor studenten die een CZO Zorgopleidingen volgen.

Ine Hilderink
Ine Hilderink

Jullie kunnen contact met mij opnemen wanneer jullie problemen ervaren die te maken hebben met de CZO opleiding die jullie volgen. Ik kan bv. advies en informatie geven wanneer je van mening verschilt met je praktijkcoördinator of opleidingscoördinator. Maar je mag ook een afspraak maken wanneer je twijfelt of je de juiste opleiding hebt gekozen maar dit (nog) niet met je directe opleiders wilt bespreken. Of wanneer je andere problemen ervaart die je graag met een onafhankelijk iemand wilt bespreken.

Ik ben er voor jou, ben vooral een luisterend oor en geef alle ruimte voor je verhaal en emotie. Ik kan een sparring partner zijn en ik kan samen met jou kijken welke stappen je kan nemen om verder te komen. Daarbij kan ik je adviseren en je begeleiden. Jij bent altijd degene die de probleemeigenaar blijft en de regie houdt. Alles wat je aan mij vertelt blijft vertrouwelijk en ik onderneem geen enkele actie zonder jouw toestemming.

Ik heb wel een signalerende en adviserende rol op het gebied van een ongewenst opleidingsklimaat binnen het MUMC+, waarbij ik trends en risicofactoren ter sprake  kan brengen bij o.a. de Centrale Opleidingscommissie, met inachtneming van de vertrouwelijkheid.

 

Afspraken met mij kun je maken telefonisch (06-16493974) of via mail (ine.hilderink@mumc.nl).

Sluit de enquête